Doelen stellen

Van inzicht via dialoog naar maatwerk. Nu is het tijd om doelen te stellen. Bij Baken 5 vinden we het belangrijk dat u precies weet waarom we doen, wat we doen en wat het de organisatie onder de streep oplevert. Daarom zorgen we ervoor dat de doelen die we samenstellen altijd SMART zijn: specifiek, meetbaar, actueel, realistisch en tijdgebonden. Na het bepalen van de doelstellingen, kunnen we aanmeren bij de laatste stap: het monitoren van de doelstellingen.

Van regelgericht naar doelgericht

Welke doelen heeft u gesteld om uw verzuim te beheersen of te voorkomen? Hoe zijn uw doelen tot stand gekomen: onderbouwd of vanuit buikgevoel?

Structureel en succesvol vitaliteitsbeleid

Ziet u een periodiek medisch onderzoek (PMO) als een verplichting of een kans om structureel beleid te voeren? Belandt het PMO bij u in de la of gaat u daadwerkelijk iets doen met de aanbevelingen die u krijgt?

Traditionele visie op verzuim


Optimale verzuimbeheersing gaat veel verder dan het volgen van de voorgeschreven stappen die de Werkwijzer Poortwachter voorschrijft. Daarom dagen wij u uit tijdens het stellen van doelen om kritisch te kijken naar de traditionele visie op verzuim, en ruimte te maken voor de transformatie naar een breed gedragen verzuim- en vitaliteitsbeleid. Wij zijn geen voorstander om alleen het verlagen van het verzuimpercentage als doel te stellen. De uitdaging ligt in het groter geheel. Het begint bij (financiële) bewustwording. Het einddoel zal zijn om uw medewerkers (nog) gelukkiger vitaal te krijgen, want een gelukkige werknemer heeft een positief effect op de productiviteit en de winstgevendheid van uw bedrijf.

Contact

Persoonlijk aandacht

Heeft u vragen?
Neem dan contact
met ons op.

Adres: Wilhelminalaan 1G, 1441 EK Purmerend
Telefoon: 0299 - 371720
E-mail: info@baken5.nl

Contact opnemen

Baken5 logobol
Baken 5 is gecertificeerd
Login
OnVia
Volg ons
Contact

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur

Adres

Wilhelminalaan 1G,
1441 EK Purmerend

Telefoon

0299 - 371720

E-mailadres

info@baken5.nl

Financieel

Bank: NL04 RABO 0137841833
KvK nr.: 37141938
BTW nr.: 8194.68.162.B.01