Inzicht

Zonder precies te weten hoe uw bedrijf functioneert, raakt elk advies dat u krijgt kant noch wal. Daarom kijken wij bij Baken 5 eerst intensief naar de organisatie en leren de bedrijfscultuur kennen. Geen één bedrijf is hetzelfde en vraagt om een advies op maat. Wij analyseren het verzuim- en re-integratiebeleid inhoudelijk én financieel, we nemen o.a. de RI&E onder de loep en we kunnen verschillende scans uitvoeren. Hebben we alle benodigde gegevens verzameld, dan kunnen wij onze bevindingen met u doornemen en uw behoefte bepalen door het aangaan van de dialoog, de tweede stap op de route.

Wij willen graag u en
uw bedrijf leren kennen

Door het stellen van vragen en het uitvoeren van analyses krijgen wij inzicht in de bedrijfscultuur, het beleid, de financiële risico's en de vitaliteit van uw medewerkers.

Preventie is geen investering, 
preventie is winst

Heeft u inzicht in de vitaliteit van uw werknemers? Wist u dat € 1,- investeren in duurzame inzetbaarheid, u € 4,- aan rendement kan opleveren?

Wij begeleiden u om
op de juiste koers te blijven


Met het verkregen inzicht navigeren wij u gedurende 12 jaar door de complexe wet- en regelgeving en alle financiële risico's die op uw pad komen. Om perfect aan te sluiten op uw wensen, levert Baken5  maatwerk. U bepaalt wat u zelf wilt regelen en wat u wilt uitbesteden. Wij brengen vooraf uw wensen en ambities in kaart en stemmen daar de juiste route op af.

Contact

Duurzaam
rendement

Inzicht in vitaliteit

Met een goed beleid en implementatie van preventief gezondheidsmanagement, zijn enorm veel factoren gemoeid. Inzicht in de vitaliteit van uw medewerkers is van belang om tot de kern van het verzuim te komen. Een gerichte aanpak van de bron van het verzuim zorgt voor duurzaam rendement voor uw bedrijf en uw medewerkers.

Contact opnemen

Baken5 logobol
Login
OnVia
Volg ons
Contact

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur

Adres

Wilhelminalaan 1G,
1441 EK Purmerend

Telefoon

0299 - 371720

E-mailadres

info@baken5.nl

Financieel

Bank: NL04 RABO 0137841833
KvK nr.: 37141938
BTW nr.: 8194.68.162.B.01