Maatwerk

De risico’s en mogelijkheden zijn in kaart gebracht. De mogelijke besparingen zijn helder. Tijd voor maatwerk! Voor het toe te passen maatwerk hebben wij drie pijlers voor u samengesteld. 

De drie pijlers 
Als u meer inzicht wilt in de bron van het verzuim of bijvoorbeeld een kosten/baten analyse op het gebied van duurzame inzetbaarheid wilt uitvoeren kunt u gebruik maken van de dienstverlening uit pijler 1.

Als u begeleiding nodig heeft om beleid te maken, trainingen wilt organiseren voor leidinggevenden of hulp nodig heeft om personeelszaken te ontzorgen kunt u dienstverlening afnemen uit pijler 2. 

Kiest u voor Poortwachterbegeleiding of wilt u een registercasemanager op locatie dan kunt u kiezen voor pijler 3. 
Bij lees meer vindt u een  uitgebreide beschrijving van onze drie pijlers.

LEES MEER


Het borgen van de risico’s is het sluitstuk. 

Met een door u gemaakte keuze uit de drie pijlers kunnen we een pakket samenstellen dat precies bij uw organisatie past. Dit pakket onderbouwen we met financiële cijfers, zodat u exact weet wat de investering de organisatie kan opleveren. Zijn alle onderdelen in het pakket duidelijk en akkoord, dan zetten we koers naar het vierde punt op de route: het formuleren van doelstellingen.

Wij stemmen onze dienstverlening af
op uw wensen

Ieder bedrijf en ieder mens is uniek. Daarom werkt Baken 5 niet met standaard processen en dienstverlening. Wij leveren maatwerk dat afgestemd is op uw organisatie.

Van sturen op kosten naar sturen op opbrengsten

Traditioneel wordt er gestuurd op de kosten die met verzuimende medewerkers gepaard gaan. Wij kijken liever naar de medewerkers die productief voor u zijn en u kansen bieden. Vitaal personeel is uw grootste kapitaal.

Poortwachterbegeleiding


Uiteraard behoort ook het begeleiden en het beheersen van het verzuim tot onze dienstverlening. Onze Poortwachterbegeleiding is zo ingericht dat u zelf de regie kunt voeren en het gewenste inzicht heeft. Wij begeleiden u proactief en u kunt gebruik maken van ons verzuimregistratiesysteem waarmee u de volledige administratie, coördinatie en procesopvolging van uw verzuimbeleid eenvoudig zelf kunt uitvoeren. Wij bewaken voor u het proces zodat u zeker weet dat alle stappen worden doorlopen.

Lees meer Contact

Van sturen op kosten naar sturen op opbrengsten

Samenwerking specialisten

Naast bovenstaande dienstverlening kunt u gebruik maken van professionals waarmee wij landelijk samenwerken. Zo kunnen wij u tal van aanvullende diensten bieden, van arbeidsdeskundige tot psycholoog en van ergonoom tot het begeleiden van bezwaarprocedures. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Het inzetten van deze specialisten doen wij met u in overleg en de kosten worden separaat in rekening gebracht.

Contact opnemen

Baken5 logobol
Login
VerzuimApplicatie OnVia
Volg ons
Contact

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur

Adres

Wilhelminalaan 1G,
1441 EK Purmerend

Telefoon

0299 - 371720

E-mailadres

info@baken5.nl

Financieel

Bank: NL04 RABO 0137841833
KvK nr.: 37141938
BTW nr.: 8194.68.162.B.01