Maatwerk

De risico’s en mogelijkheden zijn in kaart gebracht. De mogelijke besparingen zijn helder. Tijd voor maatwerk op basis van één of meerdere van onze drie pijlers. 


De drie pijlers 

Wanneer u meer inzicht wilt in de bron van het verzuim of bijvoorbeeld een kosten/baten analyse over duurzame inzetbaarheid wilt uitvoeren, dan kunt u gebruik maken van de dienstverlening uit pijler 1.

 

Heeft u begeleiding nodig in het maken van beleid rondom ziekte? Wilt u trainingen voor leidinggevenden organiseren of heeft u hulp nodig bij het ondersteunen van personeelszaken, dan neemt u onze dienstverlening uit pijler 2 af. 

Kiest u voor Poortwachter begeleiding of wilt u een registercasemanager op locatie dan kunt u kiezen voor pijler 3. 

LEES MEER


Het borgen van de risico’s is het sluitstuk. 

Met een door u gemaakte keuze uit één of meerdere van de drie pijlers kunnen we een pakket samenstellen dat precies bij uw organisatie past. Dit pakket onderbouwen we met financiële cijfers zodat u exact weet wat de investering de organisatie kan opleveren. Zijn alle onderdelen in het pakket duidelijk en akkoord, dan zetten we koers naar het vierde punt op de route: het formuleren van doelstellingen.

Wij stemmen onze dienstverlening af
op uw wensen

Ieder bedrijf en ieder mens is uniek. Daarom werkt Baken 5 niet met standaard processen en dienstverlening. Wij leveren maatwerk dat afgestemd is op uw organisatie.

Van sturen op kosten naar sturen op opbrengsten

Traditioneel wordt er gestuurd op de kosten die met verzuimende medewerkers gepaard gaan. Wij kijken liever naar de medewerkers die productief voor u zijn en u kansen bieden. Vitaal personeel is uw grootste kapitaal.

Poortwachterbegeleiding

Uiteraard behoort ook het begeleiden en het beheersen van het verzuim tot onze dienstverlening. Onze verzuimbegeleiding is zo ingericht dat u zelf de regie kunt voeren en het gewenste inzicht heeft. De Werkwijzer Poortwachter is en blijft het uitgangspunt. Wij begeleiden u proactief en u kunt gebruik maken van ons verzuimregistratiesysteem waarmee u de volledige administratie, coördinatie en procesopvolging van uw verzuimbeleid eenvoudig zelf kunt uitvoeren. Wij bewaken voor u het proces zodat u zeker weet dat alle stappen worden doorlopen.

Lees meer Contact

Van sturen op kosten naar sturen op opbrengsten

Samenwerking specialisten

Naast bovenstaande dienstverlening kunt u gebruik maken van professionals waarmee wij landelijk samenwerken. Zo kunnen wij u tal van aanvullende diensten bieden, van arbeidsdeskundige tot psycholoog en van ergonoom tot het begeleiden van bezwaarprocedures. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Het inzetten van deze specialisten doen wij in overleg met u, waarbij wij open zijn over de kosten die u met de afname van deze aanvullende diensten kunt verwachten.

Contact opnemen

Baken5 logobol
Login
OnVia
Volg ons
Contact

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur

Adres

Wilhelminalaan 1G,
1441 EK Purmerend

Telefoon

0299 - 371720

E-mailadres

info@baken5.nl

Financieel

Bank: NL04 RABO 0137841833
KvK nr.: 37141938
BTW nr.: 8194.68.162.B.01