Monitoren

Nu we het maatwerkpakket hebben samengesteld en de doelstellingen SMART zijn geformuleerd, kunnen we beginnen met monitoren. Gedurende het maatwerktraject verzamelen we structureel informatie. Zo weten we of we de gestelde doelen tijdig gaan behalen of dat we misschien moeten bijsturen. Door continu vinger aan de pols te houden, weten we wat er nog nodig is om op de juiste koers te blijven!

 

Van ad hoc naar 
structureel beleid

Het beleid is bepaald en er bestaat draagvlak binnen de organisatie. Nu is het de kunst om het beleid structureel uit te voeren en de gestelde doelen te realiseren. Wij begeleiden u zodat u de juiste koers blijft varen.

Van onbewust reactief naar bewust proactief

De werknemer als mens staat bij ons centraal. De werknemers zijn namelijk uw belangrijkste kapitaal. Het is daarom van belang om de vitaliteit van uw medewerkers structureel te monitoren. Van reactief; wanneer een werknemer ziek is, naar proactief; de werknemer optimaal inzetbaar houden en verzuim voorkomen.

Structureel aandacht

Door te monitoren zijn en blijven wij structureel in overleg met elkaar en kunnen wij waar nodig bijsturen zodat uw doelen behaald worden. Daarnaast dient er structureel aandacht te zijn voor de medewerkers. Wij geloven erin dat aandacht en inzicht in uw organisatie loont. Wij zorgen ervoor dat u als beleidsbepaler op de hoogte blijft van de ontwikkelingen in uw bedrijf. Uw belangrijkste kapitaal, de medewerker motiveren wij om aan zijn vitaliteit en inzetbaarheid te werken zodat uw medewerkers en daardoor uw bedrijf nog vitaler wordt.

Contact

Van onbewust reactief naar bewust proactief

Heeft u vragen?
Neem dan contact
met ons op.

Adres: Wilhelminalaan 1G, 1441 EK Purmerend
Telefoon: 0299 - 371720
E-mail: info@baken5.nl

Contact opnemen

Baken5 logobol
Baken 5 is gecertificeerd
Login
OnVia
Volg ons
Contact

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur

Adres

Wilhelminalaan 1G,
1441 EK Purmerend

Telefoon

0299 - 371720

E-mailadres

info@baken5.nl

Financieel

Bank: NL04 RABO 0137841833
KvK nr.: 37141938
BTW nr.: 8194.68.162.B.01