4-2-2600x4752headerimage3eheaderimage2e

Verzuimbeheersing is onze passie

Baken 5 is een vooruitstrevende arbodienstverlener met een unieke integrale aanpak. Het combineren van proactieve verzuimbegeleiding, financiƫle expertise en duurzame inzetbaarheid van het personeel leidt gegarandeerd tot meer rendement.

Bedrijf op de Radar | Brand New Day

Door Redactie Baken 5 | 22 juni 2017
Verzekeringen, pensioenen, beleggingen, al die financiële producten kunnen een stuk klantvriendelijker, begrijpelijker en – ook niet onbelangrijk - goedkoper. Brand New Day neemt het sinds de oprichting in 2010 met succes op tegen de grote verzekeraars. “We willen laten zien dan het anders kan,” vertelt René Schipper, financieel directeur. “Het moet afgelopen zijn met woekerpolissen, sprintplannen, rentevliegwielen en andere misleidende producten. Daar maken wij ons hard voor.”

Goede diensten tegen acceptabele kosten

Brand New Day biedt goede diensten tegen acceptabele kosten; pensioenrekeningen voor particulieren, ZZP’ers en DGA’s, collectieve pensioenen en beleggingsrekeningen. Voor Brand New Day is het belangrijk dat klanten ambassadeurs worden. René: “We willen dat onze klanten zo tevreden over ons zijn, dat ze ons bedrijf en onze diensten aanbevelen aan familie, vrienden en kennissen. Wanneer je klanten dat doen, weet je dat je het als bedrijf goed doet.”

Onze medewerkers maken het verschil

“Onze medewerkers zijn net zo belangrijk als onze klanten,” gaat René verder. “Wanneer je medewerkers ontevreden zijn, merken klanten dat direct. Daarom hechten we veel waarde aan goede regelingen en een solide begeleiding in geval van verzuim. Na onze oprichting zijn we in zee gegaan met een grote ARBO-instelling, maar dat bleek niet te werken. Als ik belde werd ik soms wel drie keer doorverbonden en dan had ik nog iemand aan de lijn die eerst van alles moest uitzoeken voordat ik een antwoord kreeg op mijn vraag.”

Baken 5 zegt waar het op staat

René kwam in contact met Baken 5 en was onder de indruk van de kennis van zaken en de dienstverlening. “Bij Baken 5 ben je geen nummer,” aldus René. “Als ik bel, krijg ik iemand aan de lijn die mij kent en die negen van de tien keer zelfs weet waar ik over bel. De lijnen zijn kort en de medewerkers van Baken 5 denken echt met je mee. Direct en eerlijk advies, daar heb ik meer aan dan gedraai en gekonkel. Baken 5 zegt waar het op staat en dat waardeer ik. Dat doen we bij Brand New Day namelijk ook.”