Baken 5 gaat verhuizen!

Als het getij verloopt, moet men zijn bakens verzetten

En dat is precies wat we gaan doen! De afgelopen jaren is er veel veranderd op het gebied van verzuimbeheersing. Nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wet- en regelgeving zorgen onophoudelijk voor nieuwe inzichten. Baken 5 heeft aan de wieg gestaan van deze nieuwe inzichten, heeft ze omarmd en is gegroeid. Die proactiviteit heeft ons geholpen steeds concreter vorm te kunnen geven aan onze grote wens: betere bereikbaarheid tot bedrijfsartsen en in samenwerking met overige zorgprofessionals één bedrijfsgezondheidscentrum voor heel Noord-Holland realiseren. Nu staan we op het punt om onze wens te verwezenlijken!

Waar?
Wilhelminalaan 1G in Purmerend

Per Wanneer?
1 maart 2020

Waarom?
Baken 5 wil bedrijven en hun werknemers proactief ondersteunen op het gebied van duurzame inzetbaarheid en de financiële vraagstukken die daar onlosmakelijk mee verbonden zijn.

Hoe?
In ons nieuwe pand – op 2 minuten lopen vanaf het station – beschikken we over twee behandelruimtes voor bedrijfsartsen en overige (medische)onderzoeken zoals een Periodiek Medisch Onderzoek of een keuring. Veel van de bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen, fysiotherapeuten, psychologen, voedingsdeskundigen en andere professionals waar we nauw mee samenwerken zijn aanwezig op onze nieuwe locatie. Uiteraard behouden wij ons landelijk netwerk. Zo houden we de lijnen kort en kunnen we medewerkers optimaal begeleiden bij hun re-integratie inspanningen. Bovendien kunnen we op onze nieuwe locatie trainingen verzorgen over o.a. duurzame inzetbaarheid en aanverwante onderwerpen.

Dus …
Bent u benieuwd naar onze nieuwe locatie en wat we allemaal voor u kunnen (blijven) betekenen op het gebied van proactieve verzuimbegeleiding, financiële expertise en duurzame inzetbaarheid? Vanaf 1 maart bent u van harte welkom op de Wilhelminalaan 1G te Purmerend!
 

Team Baken 5

Baken5 logobol
Login
OnVia
Volg ons
Contact

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur

Adres

Wilhelminalaan 1G,
1441 EK Purmerend

Telefoon

0299 - 371720

E-mailadres

info@baken5.nl

Financieel

Bank: NL04 RABO 0137841833
KvK nr.: 37141938
BTW nr.: 8194.68.162.B.01