Vacatures
Casemanager & Casemanager Taakdelegatie

 

Door onze unieke dienstverlening maken wij een mooie groei door. Wij zijn daarom voor onze fijne locatie in Purmerend op zoek naar nieuwe collega's die minimaal 24 uur per week beschikbaar zijn!


Wat doet Baken 5?
Baken 5 onderscheidt zich in de drie pijlers van risicobeheersing, vitaliteitsbeheersing en verzuimbeheersing. Onze arbodienstverlening scharen wij onder de pijler verzuimbeheersing. Wij willen dé regionale arbodienstverlener zijn, die stuurt op inzetbaarheid. Dit doen we door niet alleen oog en aandacht te hebben voor de zieke werknemer. Tot onze dienstverlening behoort tevens een compleet advies van financieel beleid en de keuzes die daarbij horen. Wij stippelen graag samen met onze klanten de beste route uit, eigen risicodragerschap of bij het UWV aangesloten blijven, en bieden daarnaast onze kennis aan wat betreft het verzekeringspakket dat daarbij kan horen.

Nog belangrijker vinden wij het preventief beleid dat gevoerd wordt. Wij geloven erin dat je, wanneer je werknemers een luisterend oor biedt en met hen werkt aan een inzetbaarheidsplan, de werkgever daarvan de vruchten plukt. Wij vragen onze werkgevers deze investering te doen en monitoren of het daadwerkelijk het verwachte rendement oplevert. Waar nodig sturen wij bij.

Wat ga jij doen?
Je werkt actief samen met onze bedrijfsartsen, casemanagers, een taakgedelegeerde collega, vitaliteitscoaches, spoor 2 begeleiders en andere partijen uit onze providerboog. Omdat het bij ons niet alleen om de zieke werknemer gaat, ben jij de spil in het vergaren van informatie, waarmee wij de werkgevers op zowel het financiële vlak - welke stijging verwachten wij door langdurige ziekmeldingen - als op het preventieve vlak nog vollediger kunnen informeren. Jij draagt bij aan onze onderscheidende werkwijze waarbij de kwaliteit van onze dienstverlening altijd goed is.

Wat heb je hiervoor nodig?
Uiteraard HBO werk- en denkniveau met een afgeronde opleiding richting casemanagement en/of taakdelegatie. Wij zoeken iemand met aantoonbare ervaring als casemanager. Maar ook enthousiasme over jouw vak en een proactieve houding. Je kunt goed samenwerken en bent in staat om de administratieve zaken goed op orde te hebben. Gezien de bezetting van het team gaat onze voorkeur ernaar uit dat je op de vrijdagen beschikbaar bent.

 

Wat wij bieden:
Wij bieden je een fijne, ontspannen werkplek met leuke collega’s. Binnen Baken 5 wordt er op dit moment deels thuis en deels op kantoor gewerkt. Hiervoor bieden wij je de faciliteiten aan. Baken 5 streeft ernaar om een marktconform salaris aan te bieden. Wij blijven in onze werknemers investeren. Waar mogelijk ondersteunen wij het volgen van scholing en/of een gerichte opleiding, waardoor de kwaliteit van onze dienstverlening verbetert of zich kan uitbreiden.

Nieuwsgierig geworden?
Heb je vragen over de vacature of wil je alvast kennis maken met de mensen achter Baken 5? Dan kun je op maandag, woensdag en donderdag contact opnemen met Anjali Sneep-Deuzeman op 0299 - 74 83 81. Wil je meer weten over de visie en missie van Baken 5 dan beantwoordt Ron Kamps deze graag op telefoonnummer 0299 - 37 17 20.


Solliciteren?
Je motivatie en cv zien wij graag via info@baken5.nl voor 29 september 2021 tegemoet. Zijn wij in jouw geïnteresseerd, dan plannen wij zo snel mogelijk een gesprek in op een voor jou geschikt moment. Hebben wij een geschikte kandidaat gevonden dan kan de vacature eerder gesloten worden.

Wij kiezen er bewust voor om de werving en selectie zelf te doen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld.


Baken5 logobol
Login
OnVia
Volg ons
Contact

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur

Adres

Wilhelminalaan 1G,
1441 EK Purmerend

Telefoon

0299 - 371720

E-mailadres

info@baken5.nl

Financieel

Bank: NL04 RABO 0137841833
KvK nr.: 37141938
BTW nr.: 8194.68.162.B.01