Even voorstellen: Robin Fledderus

Met zijn bedrijf De Externe Preventiemedewerker is Robin Fledderus als samenwerkingspartner aangesloten bij Baken 5. Robin beschikt inmiddels over jarenlange ervaring als preventiemedewerker en werkplekonderzoeker waarbij hij op een groot aantal bijzondere en interessante locaties is geweest. Zo heeft Robin veelvuldig op Schiphol mogen rondlopen en is hij in de neus van een Boeing gekropen. Daarnaast komt Robin op verschillende werkplekken zoals bouwplaatsen, zorginstellingen, industriële- en kantooromgevingen om te onderzoeken wat de invloed is van de taken op de belastbaarheid van de werknemers.

Robin komt naar uw werknemers voor een vakkundig advies over de werkhouding en -gewoontes en het werkgedrag. Bij het werkplekonderzoek is het uitgangspunt om de werknemer duurzaam inzetbaar te houden. Een werkplekonderzoek biedt niet alleen uitkomst wanneer een werknemer fysiek belastend werk uitvoert. Bij een zittende functie met veelvuldig beeldschermwerk kan het onderzoek tevens uitkomst bieden. In het onderzoek wordt er dan gekeken naar houding en beweging, om een zo optimaal mogelijke werkplek te creëren. En heeft u al eens gedacht aan de thuiswerkplek?

Veelvuldig krijgen wij het signaal dat het thuiswerken tot een toename van klachten leidt. Mede doordat er veelvuldig aan de keukentafel gewerkt wordt, op een keukenstoel of op de bank. Robin kan als werkplekonderzoeker ook bij uw medewerker thuis langsgaan.
Zijn motivatie vindt Robin niet alleen in de plekken die hij bezoekt, de mensen en verhalen zijn minstens zo uitdagend.

Er is binnen de uitvoer van werkplekonderzoeken van alles mogelijk; van een snelle scan met ergonomisch paspoort wat bedoeld is als controle, tot aan een uitgebreid onderzoek met bijbehorend rapport en aanvullende adviezen. Robin voert het graag voor u uit!

Baken5 logobol
Login
OnVia
Volg ons
Contact

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur

Adres

Wilhelminalaan 1G,
1441 EK Purmerend

Telefoon

0299 - 371720

E-mailadres

info@baken5.nl

Financieel

Bank: NL04 RABO 0137841833
KvK nr.: 37141938
BTW nr.: 8194.68.162.B.01