Wij zoeken jou!
Baken 5 is de unieke speler in de huidige markt van arbodienstverlening. Omdat wij een mooie groei doormaken zijn wij opzoek naar een nieuwe collega casemanager (minimaal 24 uur).


Wat doet Baken 5?
Baken 5 bestaat uit drie pijlers: risicobeheersing, vitaliteitsbeheersing en verzuimbeheersing. Onze arbodienstverlening scharen wij onder de pijler verzuimbeheersing. Wij willen dé regionale arbodienstverlener zijn, die stuurt op inzetbaarheid. Dit doen we door niet alleen oog en aandacht te hebben voor de zieke werknemer maar ook hebben wij oog en aandacht voor het financieel beleid en de keuzes die daarbij horen. Wij stippelen graag samen met onze klanten de beste route uit van eigen risicodragerschap of bij het UWV aangesloten blijven, en bieden daarnaast onze kennis aan wat betreft het verzekeringspakket dat daarbij kan horen.

Nog belangrijker vinden wij het preventief beleid dat gevoerd wordt. Wij geloven erin dat je, wanneer je werknemers een luisterend oor biedt en met hen werkt aan een inzetbaarheidsplan, de werkgever daarvan de vruchten plukt. Wij vragen onze werkgevers deze investering te doen en monitoren of het daadwerkelijk het verwachte rendement oplevert. Waar nodig sturen wij bij.

Wat ga jij doen?
Je werkt actief samen met onze bedrijfsartsen, praktijkondersteuners, casemanagers, vitaliteitscoaches, spoor 2 begeleiders en andere partijen uit onze providerboog. Omdat het bij ons niet alleen om de zieke werknemer gaat, ben jij de spil in het vergaren van informatie. Wij willen onze werkgevers op zowel het financiële als op het preventieve vlak nog vollediger informeren en hebben daarbij jouw informatie nodig. Jij draagt bij aan onze onderscheidende werkwijze waarbij de kwaliteit van onze dienstverlening altijd goed is.


Wat heb je hiervoor nodig?
Uiteraard HBO werk- en denkniveau met een afgeronde opleiding richting. Wij zoeken iemand die bekend is met het vak van casemanager maar die ook enthousiast is om nog mee te leren. Je hebt een proactieve houding, je kunt goed samenwerken en bent administratief sterk.


Wat wij bieden:
Wij bieden je een prettige, ontspannen werkplek in een prachtig pand in Purmerend. Bij Baken 5 heerst een goede werksfeer met fijne collega’s, die elkaar helpen en ondersteunen. Wij bieden je een goed salaris dat ligt tussen de € 2.800,- en € 3.800,- (o.b.v. 36 uur). Het salaris wordt bepaald op basis van jouw opleidingen en ervaring. Flexibele werktijden en hybride werken behoort tot de mogelijkheden. In het eerste jaar werk je wel voornamelijk op kantoor.

Baken 5 blijft in haar medewerkers investeren. Waar mogelijk ondersteunen wij het volgen van scholing en/of een gerichte opleiding waardoor jij je verder door ontwikkelt en de kwaliteit van onze dienstverlening verbetert of zich kan uitbreiden.


Nieuwsgierig geworden?
Heb je vragen over de vacature of wil je alvast kennis maken met de mensen achter Baken 5? Dan kun je contact opnemen met Martin van Houts (directeur en meewerkend casemanager) of Anjali Sneep-Deuzeman (Praktijkondersteuner Bedrijfsarts). Ook als je meer wilt weten over de visie en missie van Baken 5 nodigen wij je uit om ons te bellen. Je kunt Martin of Anjali bereiken op telefoonnummer 0299 – 37 1720.


Solliciteren?
Je motivatie en cv zien wij graag via info@baken5.nl voor 31 juli 2023 tegemoet. De gesprekken plannen wij afhankelijk van jouw en onze agendamogelijkheden en vinden waar nodig voor de sluitingsdatum van de vacature plaats.

Wij kiezen er bewust voor om de werving en selectie zelf te doen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld.


Baken5 logobol
Baken 5 is gecertificeerd
Login
OnVia
Volg ons
Contact

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur

Adres

Wilhelminalaan 1G,
1441 EK Purmerend

Telefoon

0299 - 371720

E-mailadres

info@baken5.nl

Financieel

Bank: NL04 RABO 0137841833
KvK nr.: 37141938
BTW nr.: 8194.68.162.B.01