Kennissessie Baken 5 en Abma Scheurs

Wij nodigen u graag uit voor een Kennissessie op donderdag 8 februari 2018. Tijdens deze kennissessie zullen wij u bijpraten over de nieuwe privacywetgeving, de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van sociale zekerheid, ingevoerde wetswijzigingen zoals de Arbowet en wetswijzigingen die nog gaan komen.

Abma Schreurs Advocaten Notarissen:

De nieuwe Privacy wetgeving (AVG: Algemene Verordening Gegevensbescherming) wordt op 25 mei 2018 van kracht: wat betekent dit voor u en uw bedrijf?

Het betekent dat u geacht wordt uw bedrijfsvoering op die datum te hebben aangepast aan de nieuwe eisen. En dat betreft niet alleen grote ondernemingen, het betreft álle ondernemingen. Veel ondernemers zien door de bomen het bos niet (meer).

Ook de gegevens van uw werknemers zijn als persoonsgegevens aan te merken, die onder de werking van de wet vallen.

De sancties op het niet correct naleven van de nieuwe eisen zijn niet mis. Het gaat om een boete van 4% van de totale omzet, met een maximum van 20 miljoen euro. In hoeverre dit ook vanaf 25 mei 2018 gehandhaafd zal worden is nog de vraag. Er is in elk geval nog veel onduidelijk rond de AVG.

Na deze kennissessie heeft u in elk geval een aantal tips en handvatten om uw organisatie ‘AVG ready’ te maken.

Baken 5

Wij nemen u in een korte sessie mee in de belangrijkste ontwikkelingen in de Sociale Zekerheid. Ook zijn wij benieuwd hoe u omgaat met de ingevoerde wetswijzigingen, denk bijvoorbeeld aan de Arbowet, en de wijzigingen die nog gaan komen.

Aansluitend op de presentatie van Marije bespreken we in het kort de impact die de nieuwe privacywetgeving heeft op het registreren van verzuim, wat betekent dit voor u in de praktijk?

En wat betekenen de plannen vanuit het regeerakkoord voor uw organisatie? De plannen zijn nog niet omgezet in wetgeving en dit brengt vele vragen met zich mee.

Heeft u de beschikking Werkhervattingskas 2018 al gecontroleerd of laten controleren? Waarom is controle zo belangrijk, wat moet je controleren en hoe kun je bezwaar aantekenen. Kunt u op basis van de uitspraak van het gerechtshof Amsterdam van 1 november 2017 ook geld terugvorderen van de Belastingdienst?

De Wet Tegemoetkoming Loondomein heeft per 01-01-2018 zijn intrede gemaakt. In de praktijk blijkt dat 50% van de bedrijven geen inzicht heeft in de werknemers met een status arbeidsbeperking. En over het toepassen van no-risk kijken de meeste werkgevers je vragend aan. Terwijl het financieel belang van dit inzicht gepaard gaat met aanzienlijke bedragen oplopend tot € 150.000,- per werknemer!  

Het bezoek aan onze kennissessie kan u dus naast kennis veel geld opleveren.

Meld u vandaag nog aan. Het aantal plaatsen is beperkt

De kennissessie is interactief en praktisch van aard. Er is volop gelegenheid voor het stellen van vragen en het bespreken van voorbeelden uit de praktijk. Wilt u ook bij deze (kosteloze) kennissessie aanwezig zijn? Meld u dan nu aan via secretariaat@abmaschreurs.nl

Wat, wanneer, waar?

Wat:                Kennissessie georganiseerd door Baken5 en Abma Schreurs

Wanneer:        donderdag 8 februari 2018

                        ontvangst vanaf: 14.30 uur

                        Kennissessie: 15.00-17.00 uur

                        (Netwerk)borrel:          17.00 uur

Waar:              Golfbaan Kavel 2 Beemster

                        Volgerweg 42 te Middenbeemster

 

Wacht niet te lang! Het aantal plaatsen is beperkt.

We zien u graag op donderdag 8 februari 2018!

 

Ron Kamps (Baken 5) en Marije Dekker (Abma Schreurs)

Baken5 logobol
Login
OnVia
Volg ons
Contact

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur

Adres

Wilhelminalaan 1G,
1441 EK Purmerend

Telefoon

0299 - 371720

E-mailadres

info@baken5.nl

Financieel

Bank: NL04 RABO 0137841833
KvK nr.: 37141938
BTW nr.: 8194.68.162.B.01