Baken 5 steunt Stichting Personal Service Dogs

Service Dogs is een jonge organisatie die hulphonden door heel Nederland ter beschikking stelt aan mensen die daar baat bij hebben. Hulphonden helpen mensen met een motorische functiebeperking bij allerlei alledaagse handelingen.

Onmisbare hulp

Deze honden kunnen bijvoorbeeld sleutels oprapen, bestek aanreiken en hulp bieden bij de persoonlijke verzorging zoals het aan- en uittrekken van sokken, steunkousen of een jas. Ze kunnen de gordijnen open en dichtdoen en zelfs de portemonnee pakken bij de kassa.

Service Dogs opleiden

Het opleiden van een hulphond kost geld en dit wordt slechts gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar. Uiteraard wil Stichting Personal Service Dogs haar diensten graag zo laagdrempelig en voordelig mogelijk aanbieden aan al die mensen die zo veel baat hebben bij ondersteuning van een van deze honden. Daarvoor is de stichting afhankelijk van sponsoren en donateurs.

Zelfredzaam en onafhankelijk

Baken 5 draagt het doel van deze stichting een warm hart toe. Zelfredzaamheid en onafhankelijkheid dragen bij aan het geluk van mensen. Stichting Service Dogs draagt op een unieke manier bij aan het vergroten van zelfredzaamheid en onafhankelijkheid en maakt mensen zo daadwerkelijk gelukkiger. Daar draagt Baken 5 graag aan bij.


Baken5 logobol
Login
OnVia
Volg ons
Contact

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur

Adres

Wilhelminalaan 1G,
1441 EK Purmerend

Telefoon

0299 - 371720

E-mailadres

info@baken5.nl

Financieel

Bank: NL04 RABO 0137841833
KvK nr.: 37141938
BTW nr.: 8194.68.162.B.01