Geslaagde cursus preventiemedewerker

De rol en positie van een preventiemedewerker is binnen veel bedrijven nog onderbelicht. Daarom stond de onlangs gehouden kennissessie van Baken 5 in het teken van de preventiemedewerker. In een kleine setting en ontspannen sfeer met bedrijven uit verschillende branches ontstond er veel interactie. De kennissessie is met veel enthousiasme ontvangen door onze relaties.

Veiligheidskundige Nico Zwakman van ConsenArbo nam ons mee in de wereld van de preventiemedewerker. Tijdens de cursus werd al snel duidelijk dat een goede preventiemedewerker van grote toegevoegde waarde is. Een goede preventiemedewerker draagt bij aan een betere veiligheid, minder verzuim en het besparen van kosten.

De deelnemers hebben tijdens de kennissessie inzicht gekregen in de belangrijkste risico’s binnen het eigen bedrijf en hebben een plan van aanpak ingevuld voor hun eigen organisatie. Met een certificaat in de hand en een goed verzorgde lunch door Kavel II achter de kiezen, werd de met zon overgoten Beemsterpolder verlaten met nieuwe kennis.

De overheid is alweer druk bezig om nieuwe onderwerpen (wetswijzigingen) te bedenken voor onze komende kennissessie. Staat u nog niet bij ons op de maillijst voor een persoonlijke uitnodiging, dan kunt u zich aanmelden via info@baken5.nl.

Baken5 logobol
Login
OnVia
Volg ons
Contact

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur

Adres

Wilhelminalaan 1G,
1441 EK Purmerend

Telefoon

0299 - 371720

E-mailadres

info@baken5.nl

Financieel

Bank: NL04 RABO 0137841833
KvK nr.: 37141938
BTW nr.: 8194.68.162.B.01