Baken 5 geeft workshop 'Verzuim in de Horeca' tijdens Gastvrij Waterland

Ziekteverzuim is een groot risico in de horeca. Zeker wanneer je een kleiner horecazaak runt, heeft de uitval van een werknemer een enorme impact. Zonder chef-kok, geen goed draaiende keuken. Zonder enthousiaste gastheer of gastvrouw geen warm welkom voor de gasten. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de kosten.

Want hoeveel kost verzuimend personeel je eigenlijk en hoe kun je die kosten beheersen?

Op deze vragen krijg je antwoord tijdens de workshop ‘Verzuim in de Horeca’ die Ron Kamps van Baken 5 geeft op maandag 14 oktober tijdens Gastvrij Waterland, hét evenement voor professionele horeca- en hospitality ondernemers uit de regio’s Purmerend, Edam, Volendam, Marken, Monnickendam, Waterland, Beemster, Wormer en Landsmeer.

Locatie: Theater Purmaryn, Waagplein 1 in Purmerend
Aanvangsttijd: 16u15

Inschrijven kan hier.

Baken5 logobol
Login
OnVia
Volg ons
Contact

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur

Adres

Wilhelminalaan 1G,
1441 EK Purmerend

Telefoon

0299 - 371720

E-mailadres

info@baken5.nl

Financieel

Bank: NL04 RABO 0137841833
KvK nr.: 37141938
BTW nr.: 8194.68.162.B.01