4-2-2600x4752headerimage3eheaderimage2e

Baken 5 houdt de vinger aan de pols

Als werkgever bent u in sommige gevallen 12 jaar financieel verantwoordelijk voor een verzuimende medewerker. Baken 5 blijft u – anders dan de standaard arbodiensten - die volledige periode ondersteunen.

Module 3; Verzuimregistratie, -begeleiding en procesbewaking

Module 3 is geschikt voor bedrijven die zelf het verzuimproces in de hand willen houden. We begeleiden u proactief en u kunt gebruik maken van ons verzuimregistratiesysteem waarmee u de volledige administratie, coördinatie en procesopvolging van uw verzuimbeleid eenvoudig zelf kunt uitvoeren. Wij bewaken voor u het proces zodat u zeker weet dat alle stappen worden doorlopen.

Alle acties en signaleringen die gedaan moeten worden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter zijn in het registratiesysteem vastgelegd en geborgd. Vanaf dag één wordt het verzuimdossier actief en digitaal opgebouwd. Papieren dossiers zijn met VerzuimApplicatie verleden tijd. 

Het tarief bedraagt € 30,50 per werknemer met een arbeidsovereenkomst per jaar. Zowel parttime als fulltime werknemers worden geteld als één werknemer. Het aantal werknemers stellen we eenmaal per jaar vast en worden aangepast per gekozen betalingstermijn. We voeren geen tussentijdse verrekeningen door.

Mocht u in de loop van het jaar toch ondersteuning willen bij een langdurig verzuimdossier, dan kunt u een beroep doen op één van onze register casemanagers. Het uurtarief bedraagt € 101,50 en wordt separaat aan u gefactureerd. U kunt er ook voor kiezen om de verrichtingen van de register casemanager te betalen tegen een vast tarief per maand. Het aanvullende tarief gaat in na drie weken verzuim en bedraagt € 91,50 per verzuimdossier. Zo weet u waar u aan toe bent en komt u niet voor verassingen te staan. De keuze is altijd aan u.

 Baken 5 | voorkomen is beter dan betalen