58-346-2

U staat aan het roer en wij staan u bij

U kunt een verzuimspecialist van Baken 5 zien als uw persoonlijke loods.
U haalt Baken 5 aan boord en samen zetten we koers naar een financieel gezonde verzuimbeheersing.

Over Baken 5

Specialistische verzuimbeheersing
Het beheersen van verzuim is meer dan alleen standaard arbodienstverlening. Wij geloven niet in standaard processen. Bij ons staat uw bedrijf en staan uw medewerkers centraal. Medewerkers zijn uw grootste kapitaal en zorgen voor het rendement van uw organisatie. Baken 5 stuurt niet vanuit verplichtingen, maar vanuit rendement voor uw organisatie en uw medewerkers.Onafhankelijk deskundigen
Naast ons eigen team van specialisten werken wij samen met zelfstandig professionals. Deze deskundigen werken voor u; niet voor ons. Ze factureren aan u; niet aan Baken 5. Wij ontvangen op geen enkele manier commissie. Alleen op deze manier kunnen wij écht onafhankelijke controles uitvoeren. Heeft u een deskundige nodig, dan mag u gebruik maken van ons landelijk netwerk van professionals. U bent ook vrij om uw eigen deskundige(n) in te schakelen. Baken 5 is volledig transparant; wel zo zuiver!

Onze belofte; duurzaam rendement
Personeel is waardevol, maar ook kostbaar. Belangrijk dus, om het personeelsrendement zo optimaal mogelijk te benutten. Duurzame inzetbaarheid, productiviteit, maar ook tevredenheid en betrokkenheid zijn belangrijke uitgangspunten. Met uw kennis van uw bedrijf en de medewerkers en onze kennis op het gebied van wet- en regelgeving, verzuimbeheersing, inzetbaarheid en financiën zorgen we samen voor een duurzaam rendement.

Baken 5 brengt rust
Vergrijzing, verzuim, verzekeringen, complexe regels, wij delen onze kennis en uw zorgen. Ons uitgangspunt; voorkomen is beter dan verzuimen. Baken 5 combineert proactieve begeleiding, financiële kennis, duurzame inzetbaarheid, jarenlange ervaring en volledige onafhankelijkheid in een unieke integrale aanpak. Lagere verzuimcijfers. Lagere kosten. Meer inzicht. Meer rendement. Samen zorgen we ervoor.

Haal Baken 5 aan boord