66-246-2

Wij leren u graag kennen

Bij Baken 5 vinden we het belangrijk om een duurzame relatie met onze klanten op te bouwen.
Zo creƫren we de solide basis die nodig is voor een vertrouwde, prettige en optimale samenwerking.

Onze werkwijze

Wij leren u graag kennen
De verzuimspecialisten van Baken 5 ondersteunen bedrijven op een persoonlijke en betrokken manier bij het opzetten en borgen van een volledige en duurzame verzuimbeheersing. Net zoals u uw medewerkers kent, leren wij graag eerst u en uw bedrijf kennen. Alleen wanneer wij weten wat er binnen uw bedrijf speelt, kunnen we u optimaal adviseren en daarom hechten we grote waarde aan de relaties die we met al onze klanten opbouwen.

Financieel inzicht en advies
Een langdurig zieke medewerker, frequent verzuim, een oplopend verzuimpercentage; als werkgever krijgt u vroeg of laat te maken met een ingewikkeld verzuimvraagstuk. Dat is vaak pas het moment waarop veel bedrijven aankloppen bij een verzuimspecialist, terwijl er ook bij minder complexe verzuimkwesties al veel winst valt te behalen.

Ieder bedrijf kan besparen op verzuim
Daar zijn we bij Baken 5 van overtuigd en daarom hebben we een interessant aanbod samengesteld. Wij analyseren uw verzuim- en re-integratiebeleid voor een vast tarief van € 1.000,- en wanneer we geen besparing kunnen realiseren van ten minste datzelfde bedrag, dan hoeft u helemaal niets te betalen. Zo kunnen wij onszelf bewijzen en loopt u geen enkel risico.

Dossierondersteuning
Wilt u liever alleen een dossier aan ons voorleggen, dan is dat natuurlijk ook een uitstekende manier om elkaar te leren kennen. Baken 5 begeleidt u daarin niet alleen de eerste twee verzuimjaren, maar blijft u ook in de jaren daarna ondersteunen. Baken 5 begeleidt en signaleert. Baken 5 neemt ook de coördinatie op zich van alle betrokkenen.

Baken 5 | persoonlijk en betrokken