Referenties

Klanten die niet kiezen voor een traditionele aanpak, daar zijn wij naar op zoek
Onze meerwaarde zit in de integrale aanpak van onze dienstverlening. Maar of we dit ook daadwerkelijk waar maken, dat kunnen alleen onze klanten u vertellen. Baken 5 werkt voor zeer diverse opdrachtgevers uit verschillende branches. Verzuimproblematiek treedt immers overal op en is niet branche gebonden.

 

Wij mogen een waardevolle gesprekspartner zijn voor bedrijven in onder andere de advocatuur, metaalnijverheid, gezondheidszorg, transport en media. Het betreft een divers klantenbestand, daar zijn wij trots op!

Baken 5 zegt waar het op staat

“De lijnen zijn kort en de medewerkers van Baken 5 denken echt met je mee. Direct en eerlijk advies, daar heb ik meer aan dan gedraai en gekonkel. Baken 5 zegt waar het op staat en dat waardeer ik. Dat doen we bij Brand New Day namelijk ook.” ~Brand New Day~

Persoonlijk contact
en korte lijnen

"Baken 5 is lekker kleinschalig en daarom is het contact veel persoonlijker. Dat vind ik heel prettig. Als ik naar Baken 5 bel, dan krijg ik altijd iemand aan de lijn die ik ken en die op de hoogte is van onze dossiers.” ~Stiel Groep~

Trots op onze opdrachtgevers


Baken 5 werkt voor uiteenlopende bedrijven in diverse branches. We zijn trots op onze opdrachtgevers en op de solide relaties die we met elkaar hebben opgebouwd. Bent u op zoek naar een vooruitstrevende arbodienstverlener die zowel mensgericht als financieel gedreven is? En heeft uw organisatie meer dan 20 medewerkers? Neem dan contact met ons op om eens vrijblijvend kennis te maken en te ervaren dat het anders kan.

Contact

Baken5 logobol
Baken 5 is gecertificeerd
Login
OnVia
Volg ons
Contact

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur

Adres

Wilhelminalaan 1G,
1441 EK Purmerend

Telefoon

0299 - 371720

E-mailadres

info@baken5.nl

Financieel

Bank: NL04 RABO 0137841833
KvK nr.: 37141938
BTW nr.: 8194.68.162.B.01