Verzuimregistratie, -begeleiding en procesbewaking

Poortwachterbegeleiding is geschikt voor bedrijven die zelf het verzuimproces in de hand willen houden. We begeleiden u proactief en u kunt gebruik maken van ons verzuimregistratiesysteem waarmee u de volledige administratie, coördinatie en procesopvolging van uw verzuimbeleid eenvoudig zelf kunt uitvoeren. Wij bewaken voor u het proces zodat u zeker weet dat alle stappen worden doorlopen. Alle acties en signaleringen die gedaan moeten worden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter zijn in het registratiesysteem vastgelegd en geborgd. Vanaf dag één wordt het verzuimdossier actief en digitaal opgebouwd. Papieren dossiers zijn met ons verzuimregistratiesysteem verleden tijd.

Het tarief bedraagt € 31,25 per werknemer met een arbeidsovereenkomst per jaar. Zowel parttime als fulltime werknemers worden geteld als één werknemer. Het aantal werknemers stellen we eenmaal per jaar vast en worden aangepast per gekozen betalingstermijn. We voeren geen tussentijdse verrekeningen door.

We voeren geen tussentijdse verrekeningen door

Het aantal werknemers stellen we eenmaal per jaar vast en worden aangepast per gekozen betalingstermijn.

Samenwerking specialisten

U kunt gebruik maken van ons netwerk aan specialisten. Het inzetten doen wij in overleg met u en de kosten worden separaat in rekening gebracht.

Geen financiële verassingen


Mocht u in de loop van het jaar toch ondersteuning willen bij een langdurig verzuimdossier, dan kunt u een beroep doen op één van onze register casemanagers. Het uurtarief bedraagt € 103,80 en wordt separaat aan u gefactureerd. U kunt er ook voor kiezen om de verrichtingen van de register casemanager te betalen tegen een vast tarief per maand. Het aanvullende tarief gaat in na drie weken verzuim en bedraagt € 93,50 per verzuimdossier. Zo weet u waar u aan toe bent en komt u niet voor verassingen te staan. De keuze is altijd aan u.

Contact

Voorkomen
is beter

dan betalen

Heeft u vragen?
Neem dan contact
met ons op.

Adres: Wilhelminalaan 1G, 1441 EK Purmerend
Telefoon: 0299 - 371720
E-mail: info@baken5.nl

Contact opnemen

Baken5 logobol
Login
OnVia
Volg ons
Contact

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur

Adres

Wilhelminalaan 1G,
1441 EK Purmerend

Telefoon

0299 - 371720

E-mailadres

info@baken5.nl

Financieel

Bank: NL04 RABO 0137841833
KvK nr.: 37141938
BTW nr.: 8194.68.162.B.01