Vitaliteit Compass Colorpalet

Vitaliteitskompas

Het Vitaliteitskompas is bedoeld om de werknemer inzicht te geven binnen welke onderdelen van zijn leven, ruimte is om verder te ontwikkelen. Waar gaat het jou als werknemer en mens voor de wind en welke facetten in jouw leven verdienen meer aandacht.

In het Kompas geef je tien verschillende categorieën een cijfer. De tien categorieën zijn gericht op verschillende onderdelen uit jouw leven. Voor veel mensen is werk een belangrijk onderdeel van het leven. Dit herken je misschien wel. Naast het werk zijn andere onderdelen die veel aandacht vragen vaak familie en kinderen, vrienden, financiën, hobby’s, vakantie en de eigen gezondheid. Elk onderdeel heeft invloed op jouw individuele geluk en het totaal maakt wie jij als werknemer en mens bent.

Wanneer je het persoonlijke Kompas hebt ingevuld dan plannen wij voor jou graag een afspraak met één van onze vitaliteitscoaches. Dit is geen verplichting, je hebt zelf de regie in handen. Met de vitaliteitscoach bespreek je het ingevulde Kompas en gaan jullie na of er sprake is van een goede balans. De onderdelen die slecht scoren bespreek je met de vitaliteitscoach. Tevens brengt zij jouw doelen in kaart waarna een persoonlijk stappenplan volgt. Vanaf dan kun jij aan jouw vitaliteit gaan werken; zelfstandig of onder begeleiding van onze specialisten. Onze specialisten hebben als doel om jou de juiste balans te laten vinden en je vitaal in het leven te laten staan.


Contact

Vitaliteitsinzicht

Ben je in het gesprek met de vitaliteitscoach erachter gekomen dat je meer inzicht wil in jouw gezondheid, dan kunnen wij je hierin ondersteunen. Als verdieping op het Kompas is het mogelijk om een gezondheidsonderzoek door de specialisten van Baken 5 uit te laten voeren. Het periodiek medisch onderzoek (PMO) biedt jou inzicht op en is gericht op het verkrijgen van medisch inzicht.

Na het onderzoek ontvang je een persoonlijk rapport dat alleen voor jou bestemd is. Je werkgever heeft hier geen inzage in. Met dit rapport, de aanbevelingen en jouw gewenste doelen, ga je zelf aan de slag. Wij bieden je indien je dit wenst, de juiste begeleiding. Daarnaast willen wij eens per jaar contact met jou blijven onderhouden om de voortgang te bespreken. Daar waar nodig beschikken wij over de mogelijkheid om vanuit het jaarlijks gesprek jou de juiste begeleiding te bieden zodat jij jouw doelen blijft halen.

De financiering voor het inzetten van preventieve middelen wordt verzorgd door jouw werkgever. Zijn doel zal zijn om een nog vitalere werknemer te krijgen.


Contact
Vitaliteits Begeleiding

Vitaliteits Begeleiding

Vitaliteitsbegeleiding

Wanneer jij meer inzicht hebt gekregen in jouw medische gezondheid dan bieden wij verdere persoonlijke begeleiding aan door één of meerdere van onze specialisten. Dit betreft altijd maatwerk op basis van het persoonlijk stappenplan wat vanuit het Kompas voor jou is opgesteld. Stel dat je slecht slaapt of dat je advies wilt over voeding. Stel dat je wellicht hulp nodig hebt van een coach of een psycholoog of dat je meer wil weten op sportief vlak of over de uitoefening van jouw hobby’s. En heb je al eens nagedacht over loopbaanbegeleiding? Maakt het werk wat je doet jou nog echt gelukkig of heb je wellicht andere dromen die jij wilt verwezenlijken?

Voor jou staat een team van specialisten klaar om je te begeleiden en om ervoor te zorgen dat de onderdelen die verbetering behoeven, aangepakt kunnen worden. Niets wordt je verplicht, wij zullen je wel proberen te motiveren om jouw doelen te halen. Namens jouw werkgever bieden wij je de mogelijkheid om te werken aan jouw geluk en niet alleen een meer vitale werknemer te worden maar bovenal een vitaler mens te zijn.


Contact

Vitaliteitscoaching

We kunnen ons voorstellen dat er een moment is dat je even met iemand wilt sparren over je persoonlijke situatie. Dat het je allemaal even te veel wordt en je een luisterend oor nodig hebt. Of dat je een vraag hebt met hoe je thuis de ideale werkplek creëert.

Wij hebben een hulplijn opgezet waarmee je kunt spreken met één van onze vitaliteitscoaches of vertrouwenspersonen. Wil je hiervan gebruik maken dan verzoeken wij jou om met ons contact op te nemen.

Wij zijn er voor je.


Contact
Vitaliteits Coaching
YourVitalityCenter Nederland
YourVitalityCenter logo

Voor optimale en toegankelijke begeleiding bieden wij onze dienstverlening aan bij de werkgever op locatie of in Purmerend waar alle specialisten voor jou klaar staan. Speciaal voor werknemers die werkzaam zijn in Noord-Holland hebben wij met onze samenwerkingspartners het Your Vitality Center opgericht. Hier kunnen bedrijven met hun medewerkers terecht voor diverse onderzoeken, keuringen en begeleiding op (preventief) medisch gebied om optimaal vitaal te zijn en blijven.


Baken5 logobol
Baken 5 is gecertificeerd
Login
OnVia
Volg ons
Contact

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur

Adres

Wilhelminalaan 1G,
1441 EK Purmerend

Telefoon

0299 - 371720

E-mailadres

info@baken5.nl

Financieel

Bank: NL04 RABO 0137841833
KvK nr.: 37141938
BTW nr.: 8194.68.162.B.01